26 feb. 2010

Idag blev det 90 min kondition på gymmet. Först 30 min intensiv crosstrainer, jag ökade motståndet med.
Sedan 30 min cykel.
Slutligen 30 min på löpbandet, men gick fem min och joggade resten :O jag är chokad över att jag klarade det faktikst. Kanske inte låter mycket men för mig med naaada kondition så är det ett stort framsteg.
Det är fjärde dagen denna veckan som jag tränat. Så underbart! Jag är så glad att jag börjat träna och glad för mina super systrar!

Nu har jag ont i hela kroppen, har även städat ur syster gamla lägenhet och den är på femte våningen så jag tog trapporna upp två ggr och en gång ner.

har hitttills kommit upp i 21298 steg :D för dom som inte förstår så har jag alltså på mig den från att jag vaknar till att jag går och lägger mig och på träningen .

Maten har också gått bra även om middagen blev snäppet för mycket.

Nu är jag helt död igen. Jag förstår verkligen inte hur människor orkar jobba och träna och ha ett liv samtidigt. Jag undrar om jag någonsin kommer att klara det.

Tankarna går på högvarv men försöker febrilt att undvika dom. Vilket kommer att straffa sig det vet jag. Men vad gör man inte för att få bort det för tillfället?

Nu har jag stått och dansat med äldsta syster för vi tävlar med stegräknaren, det är skit roligt. Jag har vunnit alla dagar utom igår.

Nu har jag gått 22086 steg, men det är tack vare träningen idag.
För övrigt var det nya träninglinnet super skönt att träna i. byxorna använde jag inte idag eftersom det är capri byxor och jag hade inte rakat benen :P

Imorn ska jag sova ut ordenligt ttänkte jag, det känns som om jag kört slut på mig själv.
Funderade på pumpen imorn vid tio men känner att jag behöver dessa två vilodagarna.
Men jag längar till pumpen på måndag, det är det bästa passet ever! Den bästa instruktören.

Btw, så använde jag min nya mp3 idag på gymmet. GRYMT BRA!

Jaja nu ska jag leka lite med pilatesbollen och göra lite situps :D

Inga kommentarer: