16 mars 2009

feeling bad

Jag känner inte för någonting.. mer än att försvinna..

Varför mår jag så in i helvete dåligt? Jag har ju den underbaraste familjen. Jag älskar mina syskon över allt annat och mina UNDERBARA syskon barn..

Jag har de bästa vännerna, Jag har den bästa vännen man kan ha.

Jag borde må bra

4 kommentarer:

Unknown sa...

Man har dåliga och bra perioder. kram

Anonym sa...

blir bara nyfiken på en grej när jag läser din blogg!¨
Jo.. har du provat att jobba någon gång, har du haft ett jobb eller ett sommarjobb?
Hur tänker du kring det?
Jag tycker du verkar vara rätt mogen ändå för att "bara" vara 19. Att du är negativ är en sak, men du verkar ändå ganska "vuxen" om du förstår hur jag menar. Tänk om du skulle klara ett jobb, att du inte prövar?

Jag har själv en psyk-diagnos men jag klarar att jobba, även om ja är sjukskriven i perioder.
Det jag kan säga är att det ALLTID blir mycket värre när man e hemma..... hemma och läser bloggar, hemma och blir erbjuden diverse psyk-åtgärder.... rehab grejer..... osv.. har man "svag jag känsla" vilket jag inte vet om du har men jag har... så blir man så att säga som man umgås.

Du funderar inte på att helt enkelt ge fan i din tillvaro och börja läsa på högskola i en helt annan stad eller någonting?
Testa om det går? Jag undrar om du inte skulle bli sjukt förvånad över dina egna resurser?

Demonic sa...

Anonym; Jag håller absolut med dig. Men det fungerar inte samma för alla. Jag är själv BPSare och har vart hemma i två år nu, under de två åren skulle arbete vara direkt SKADLIGT för mig, men nu är det tvärtom och jag håller på och kämpar mig ut i arbetsmarknaden.

Vad jag ville säga med detta är att Linas läkare har antagligen koll på när arbetslivsinriktad rehabilitering är aktuell. ;)

Anonym sa...

demonic, mm... fast läkare kan i vissa fall vara trötta och oengagerade och knappt veta vem man är... om jag lyssnar på min läkare kan jag typ lika gärna lägga mig i koma ;P

jag har inte bps, jag känner till det ganska dåligt.. jag lider av nåt annat.
om man surfar på nätet hittar man väldigt snabbt personer med just bps det gör mig ganska nyfiken... ja ta det inte fel alltså.
Men det verkar rätt vanligt?
tycker det e konstigt att man inte känner nån i närheten som har det, man kanske håller tyst om det?

OT... linas blogg, förlåt lina... men demonic då, på vilket sätt tror du att arbete skulle vart skadligt? för dej