28 okt. 2008

Dagen

Jag var på dsv en stund idag, inte så länge. Sen var jag hemma hos Kathleen någon timme i väntan på att klockan skulle bli elva så jag skulle ha samtal med min kurator.
Jag gick ganska tidigt så jag gick till hemköp och tänkte köpa något att äta innan men faan bara en massa kcal i allt ju!

Jag lyckades iaf ta mig till Susanne alledes själv! YAY! Inga mentala blockeringar idag!


Vi pratade en massa och vi beslutade och det känns lite bättre. Blev en del prat om maten. Hon skulle kontakta min gamla dietist jag hade ett tag så får vi la se vad som händer. Jag sa att jag inte tänker sluta väga min mat eller gå ner i vikt och jag tänker gå ner till min målvikt oså, hon sa att det var okej så länge jag inte svälter mig själv och gör det destruktivt.
Vilket jag tydligen gör nu.
Och om jag svälter mig själv så kan man tydligen inte ha samtal.

Jaja, vi får väl se vad Ebba säger och får se om vi kan komma överens om något som båda kan acceptera.

Nu är jag hemma. Jag har inte ätit något. Jag handlade förut. Köpte ny spenat för min är slut, men tomatsoppan hade dom inte inne så får kolla imorn ingen. De andra sopporna är det dubbelt så mycket kcal i.

Köpte potatisblandning med rotfrukter med det är gott. 80 kcal per 100 g , det är ganska bra.


Känner hetset på väg eftersom jag inte har ätit något, men jag lyckades stå emot i affären att inte köpa något så jag ska nog klara av att stå emot att inte göra det nu heller. Jag ska göra mat nu och sen hänga upp mitt nya dusch draperi som jag köpte i dag med.

Bye

Inga kommentarer: